Koirakansan yhteinen treenipaikka ja olohuone :)

Lämmin ja siisti keinonurmihalli, johon kaikkien lajien harrastajat ovat tervetulleita.

Hallila on kaksi kenttää. Kentät eivät ole kisamittaisia mutta treenaamaan mahtuu ja tarvittaessa ne voi yhdistää.

Kenttiä voi halutesaan vuokrata omaan käyttöön. Voi myös ostaa jäsennyyden ( 1kk, 6kk tai 1v ) jolla voi treenata 24 / 7, sillä kentällä jota ei ole etukäteen varattu. Koulutusryhmät ovat aina toisella kentällä ja toinen on vapaana. Myös tokokentällä voi tehdä halutessaa esim. agilityn tekniikkareeniä tai jumppaharjoituksia.

Vuokraajat, jäsenet ja koulutusryhmäläiset saavat keittää itselleen kahvia ja teetä, kuuluu hintaan 🙂 Jääkaapissa on myytävänä kylmää juomista. Hallilta on mahdollista ostaa jotain pientä purtavaa. Myös koirille palkkanameja myytävänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.